У створенні хоч–дога брали участь незалежно одна від одної дві людини. М'ясник із Франкфурту придумав довгу ковбаску і жартома назвав її Dachshundwurst, що перекладається з німецької як «такса-ковбаска». Потім інший німець, який емігрував до США і почав вуличним фаст-фудом, почав продавати сандвічі з сосисками.
Хот–дог | |
---|---|
Країна походження | Німеччина (рання версія) США (сучасна версія) |
Названо на честь | собака |
Компоненти | |
Основні | булка, сосиска |
Що ж до відмінностей французькою різновиди від звичайного хот–дога, то йдеться не лише про список інгредієнтів, а й про зовнішній вигляд. У французький хот–дог не додають жодних овочів. Булочку не розрізають на дві частини, як у стандартному випадку, а вибирають м'якуш із середини.