Як правило, рисовий оцет додають у страву наприкінці готуванняТак як тривалий вплив високих температур руйнує аромат і смак оцту, а їжа може придбати неприємний і дуже різкий запах.Apr 21, 2022

Рецепт приготування заправки дуже простий: змішати рисовий оцет, сіль і цукор і поставити на вогонь. Не потрібно доводити суміш до кипіння, достатньо нагріти її, щоб цукор та сіль розчинилися. Як тільки всі сухі компоненти розчиняться, і ваша заправка стане прозорою, можна вимикати вогонь.

Рисовий оцет використовують як заправку для салатів, маринування м'яса, для надання особливого аромату гарнірам. А ще оцет активно застосовується у приготуванні суші та ролів – робить рис більш клейким і не дає ролам розвалюватися (що особливо важливо для ролів «виворіт).

поки що Мал доходить під ковдрою, слід приготувати заправку – оцет з цукром та сіллю. В ідеалі, Мал потрібно висипати в просторий дерев'яний посуд, додати заправку з оцту і обережно перемішувати дерев'яною ложкою. У такому посуді Мал досить швидко охолоне і не перетравиться.