Як тільки ґрунт відтає і прогріється, здійснюється посадка редиски в ґрунт. Зазвичай це відбувається в середині квітня, хоча в теплих районах редис ранніх сортів сіють уже наприкінці березня.

Редиска відноситься до одних з найраніших овочевих культур, які воліють рости в помірних температурах в межах +10 … +200С. У Середній смузі та Підмосков'ї ця температура вже точно встановиться до середини квітня. Тому посів редис у відкритий ґрунт проводять уже на початку другої декади квітня.

Тому цілком можна з настанням стабільно теплих днів висаджувати. редиска кожні 7–10 днів протягом весни, збираючи добрий урожай один за одним. Більшість сортів, що вирощуються, висівають навесні безперервно, починаючи з квітня і до кінця травня, продовжуючи посівну вже влітку (у серпні).

Що стосується зразкових термінів посадки, то вони варіюється в залежності від регіонів та їх кліматичних особливостей: Так, на Півдні Росії редиска можна сіяти вже у другій половині березня. У Середній смузі (у Підмосков'ї) – з 2 декади чи половини квітня.