Піцу із сухою начинкою достатньо випікати в духовці при 200 градусах. хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки повинна випаровується зайва рідина.

Для такого випадку вибирається особливий температурний режим: спочатку слід відрегулювати температуру близько 180 градусів і готувати піцу протягом 40-50 хвилин, а в кінці слід підвищити температуру та пекти піцу до готовності.

Щоб піца вийшла не сухою, потрібно суворо дотримуватися рекомендацій виробника. Розігрійте духову шафу до 200 градусів. Звільніть піцу від плівки випікайте в духовці протягом 10-15 хвилин. Як тільки сир почне плавитись, продукт буде готовий.