Коли картопля закипитьдодати рибу. Варити 15 хв. 3Додати моркву. Потім додати цибулю (можна цибулю і моркву попередньо обсмажити).
Скільки потрібно варити рибу для юшки Якщо йдеться про дрібну рибку, яку потім не їсти, можна варити її до двох годин. Якщо ж рибу планують використовувати, час приготування значно зменшується, інакше риба стане несмачною. Залежно від сорту воно сягає від восьми до двадцяти хвилин.
По-третє, юшку з дрібної риби варять, попередньо загорнувши її в кілька шарів марлі та опускають у холодну, а не гарячу воду. По-четверте, якщо риба заморожена, її не розморожують, а закладають у каструлю з водою у замороженому вигляді.
Юшку солять тільки наприкінці, перед подачею. В іншому випадку сіль здатна "вбити" смак. Морська сіль буде ідеальним варіантом для цієї страви. Якщо рибі багато кісток, то навар краще процідити.