невеликому кипінні без кришки. Через три-чотири хвилини, коли пельмені майже готові, потрібно вимкнути плиту та накрити пельмені

Після приготування, пельмені потрібно відразу витягувати із води. Чим більше вони у воді, тим сильніше набухають.

Потрібно дочекатися того моменту, доки вони не почнуть спливати. Пельмені в каструлі перемішують для тогощоб вони не злиплися. У середньому процес варіння займає близько 7-10 хвилин. –Пельмені після спливання варяться не більше 2-3 хвилин.

Експерти кажуть, що заморожені пельмені відносно сухі та не пластичні, тому в окропі вони просто лопаються і злипаються. Як правильно варити пельмені Щоб цього уникнути, кидати пельмені потрібно не в окріп, а в гарячу воду.