Сезон слив зазвичай починається в наприкінці липня – початку серпня і триває до вересня.Jul 24, 2018

І найголовніше – зливу не можна їсти на голодний шлунок. Ідеально споживати її через годину після їди.

Дозрівання плодів цієї культури посідає 11—20 серпня, середня вага плоду становить 66 р. У плодів хороша лежність, їх можна зберігати у прохолодному приміщенні до листопада. Золота крапля стійка до морозів. Сливе потрібні запилювачі: Анна Шпет, Кірк.

людям з цукровим діабетом та ожирінням через високий рівень глюкози та фруктози у продукті; у період загострення гастриту з підвищеним рівнем кислотності; при індивідуальній непереносимості мамам, що годують, так як вживання сливи може спровокувати пронос та коліки у немовлят.