Увімкніть прилад, дочекайтеся, коли вся рідина пройде через краплинну кавоварку та потрапить у колбу для кави. Вимкніть апарат і залиште приблизно на 15–20 хвилин, не виливаючи воду.12 Dec 2020

Якщо Ви готуєте каву один раз протягом дня, то не забувайте вимкнути кавоварку після приготування кави. Так Ви заощадите електроенергію і не зазнаєте зайвого навантаження гідравлічну систему. Якщо Ви готуєте каву в офісі кожні 10-15 хвилин, то використовуйте професійну кавоварку з режимом «Standby»!

Не слід тримати кавомашину включеною цілий день. Якщо потік дуже великий купуйте професійну. Побутова кава – машина непридатна для експлуатації в офісному режимі.

Вода нагрівається та створюється тиск. Це згубно впливає на всю гідросистему, і ще при цьому утворюється накип, зношуються кільця ущільнювачів. Коли кавомашина варто включена без діла, то бойлер гріється до певної температури, потім охолоджується і знову гріється.