Харчуйте дрібно, тобто невеликими порціями об'ємом до 280 г не менше п'яти разів на день. Оптимальний годинник: Перший сніданок – 08:00, другий сніданок – 10:30, обід – 01:30, полуденок – 16:00, вечеря 18:30; Проміжок між їдою не повинен перевищувати 4 години.

У послідовності подачі страв та напоїв найбільший пріоритет має перша черга, то є страви, які необхідно винести до зали першими:

  • 1-а черга: холодні закуски (салати тощо), напій
  • 2-га черга: перша страва
  • 3-я черга: друга страва
  • 4-я черга: десерт

Sep 7, 2018

Які продукти вибирати на сніданок, обід та вечерю

  • Сніданок • Сир • Помідори • Темний шоколад • Яблука • Горіхи …
  • Обід • М'ясо • Гречка • Рис Цей високовуглеводний продукт дасть добрий заряд енергії на другу половину дня. • Апельсини.
  • Вечеря • Сир • Риба та курка • Кабачки • Йогурт

Oct 13, 2017