З базиліком поєднуються томати, шпинат, квашена капуста, яйця, сир та паста, з цієї пряності виходять смачні соуси для макаронів. Улюблений італійцями соус песто готується лише з базиліком! Важко уявити кетчупи, підливи, заправки та всілякі соуси для салатів без цієї вишуканої приправи.
7 рецептів з базиліком
- Соус песто Яскравий соковитий песто найкраще приготувати із зелених сортів базиліка. …
- Паста з соусом песто.
- Спагетті болоньєзе з базиліком …
- Гаспачо з базиліком …
- Грузинський овочевий салат з горіхами.
- Брускетта з помідорами та базиліком …
- Домашній лимонад з базиліком
10 червня 2021
Свіже листя і сушені базилік використовують при приготуванні найрізноманітніших салатів, страв грецької, італійської, азіатської, французької та кавказької кухні. Базилік додають у страви з м'яса, риби, в овочеві консерви та соління. Базилік чудово поєднується з помідорами, квасолею, капустою, бобами.