Ча́ча (вантаж. ჭაჭა) — грузинський міцний спиртний напій, що відноситься до класу бренді з віджимання. Це спиртний напій, що виходить з мезги (тверда фракція віджимання винограду) після бродіння та перегонки.

Якщо ви не знаєте, як пом'якшити чачу, рекомендуємо наполягти її на тархуні Для цього свіже вимите листя тархуна слід залити готовим напоєм у пропорції 100 г на 1 л і дати рідині настоятися протягом трьох місяців. Дуже бажано, щоб при цьому майбутня настойка знаходилася в дубовій бочці.

Чача – це міцний алкогольний напій, який виготовляється з виноградної макухи. Це грузинський національний напій, що є виноградною. горілку. В перекладі "чача», з грузинського означає «виноградну макуху». Чача є народним надбанням та предметом гордості серед грузинів.

Змішати всі інгредієнти в шейкері разом з льодом, перелити коктейль в келих. Також чачу можна, можливо розбавляти цитрусовими соками (мандариновим, апельсиновим та лимонним) у пропорції 1:1.