На чому краще наполягати самогон
- Кедрові горіхи – можна використовувати шкаралупу або цілісні ядра. …
- Перегородки волоських горіхів. …
- Аніс чи полин. …
- Хрін для м'якого смаку до нього додають лимон, мед, імбир. …
- Сухофрукти – можна використовувати сушені яблука, курагу, родзинки окремо або придбати готову суміш.
22 червня 2019
На чому наполягати самогонщоб був смачним
- Цедра цитрусових (мандарин, апельсин, лимон). Якщо для апельсинової браги дуже критично не додавати білу шкірку під кіркою фрукта, то для настоянки підійде будь-який формат. …
- Квітки жасмину. …
- Шафран. …
- Гвоздики. …
- Кориця. …
- Мускатний горіх. …
- Кмин.
Міцний напій з приємним запахом можна отримати за допомогою додавання в самогон перцю, мускатного горіха, кориці або інших прянощів з високим вмістом глюкозидів та ефірних олій.