На дно чашки наливаємо 3-4 чайні ложки сиропу. Потім переливаємо каву в чашку (у разі приготування в каво-машині готуємо її в чашку з сиропом). Перемішуємо. Додаємо спінене віночком-капучинатором молоко.
Як додавати сироп у капучино
- У чашку наливають 3 чайні ложки сиропу.
- Додають кава в цю ж ємність (якщо ви користуєтеся кавоваркою, наливайте його відразу в чашку з топінгом).
- Перемішують.
- Додають спінене молоко (можна використовувати віночок, капучинатор).
Оптимальними вважаються такі пропорції:
- Для порції еспресо – чайна ложка, або 5 мл сиропу. Для американо – 10 мл.
- Для капучіно – 15 мл.
- Для латте – 20 мл.
- Для кавових коктейлів обсягом від 350 мл – від 20 мл.
Їх можна використовувати як смачна і ароматна альтернатива цукру або ж створювати з їх допомогою нову гаму смаку. Сиропи зроблять будь-який гарячий напій ще смачнішим, тому вони обов'язково мають бути у кожному кафе, барі, ресторані та будь-якому іншому закладі сфери HoReCa.