На дно чашки наливаємо 3-4 чайні ложки сиропу. Потім переливаємо каву в чашку (у разі приготування в каво-машині готуємо її в чашку з сиропом). Перемішуємо. Додаємо спінене віночком-капучинатором молоко.

Як додавати сироп у капучино

  1. У чашку наливають 3 чайні ложки сиропу.
  2. Додають кава в цю ж ємність (якщо ви користуєтеся кавоваркою, наливайте його відразу в чашку з топінгом).
  3. Перемішують.
  4. Додають спінене молоко (можна використовувати віночок, капучинатор).

Оптимальними вважаються такі пропорції:

  1. Для порції еспресо – чайна ложка, або 5 мл сиропу. Для американо – 10 мл.
  2. Для капучіно – 15 мл.
  3. Для латте – 20 мл.
  4. Для кавових коктейлів обсягом від 350 мл – від 20 мл.

Їх можна використовувати як смачна і ароматна альтернатива цукру або ж створювати з їх допомогою нову гаму смаку. Сиропи зроблять будь-який гарячий напій ще смачнішим, тому вони обов'язково мають бути у кожному кафе, барі, ресторані та будь-якому іншому закладі сфери HoReCa.