На дно духовки добре поставити керамічну чашку з окропом це додасть додаткову вологість тесту. Пекіті еклери 15 хвилин при 200°C, а потім зменште температуру до 180°C і допікайте ще 25 хвилин. Звичайно, відкривати духовку в процесі випікання не можна.

Заздалегідь розігрійте духовку та під час випікання не відкривайте її хвилин 30-40. Не діставайте готові вироби відразу, дайте їм постояти 10-15 хвилин у вимкненій духовці

різкий перепад температур. Не можна заздалегідь відкривати дверцята духовки, щоб профітролі або еклери не опали. Також намагайтеся не тупотіти поруч із духовкою, щоб уникнути дефектів. занадто рідке тісто також не дозволить вашим десертам грамотно пропікатися, стати високими та порожніми всередині.