Варити курку потрібно на помірному вогні без кришки. У процесі варіння необхідно знімати піну, що утворюється. М'ясо можна зробити більш ароматним, додавши у воду цибулину, лавровий лист, мелений чорний перець або інші приправи.Oct 24, 2018
До кипіння каструлю можна накрити кришкою та варити бульйон на середньому вогні. Як тільки вода закипить, потрібно зменшити нагрівання та продовжити варіння на мінімальному. вогні.
Як варити курячу грудку в мікрохвильовій печі Варіть на максимальній потужності: приблизно 15 хвилин після закипання при 750 Вт і 10 хвилин – при 1 000 Вт. Після цього перевірте на готовність. Недоварену грудку залиште в мікрохвильовій печі ще на 3-5 хвилин. Готове куряче м'ясо остудити в бульйоні.
Щоб бульйон вийшов наваристим та смачним, курині ніжки необхідно варити на помірному вогні у середньому 1 год. Після закипання вогонь слід зменшити.