Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна загорнути у харчову плівку та відправити у холодильник на ніч. Таким чином волога всередині бісквіту рівномірно розподілиться, бісквіт не кришиться, його можна буде розрізати на кілька коржів, і смак його стане набагато краще.

Усередині духовки залишаємо корж не довше, ніж 15-20 хвилин. Інакше високий шанс зіпсувати десерт. В рівній мірі він може пересохнути, так і розмокнути від конденсату.

Термін зберігання бісквітів за різних умов: – без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки може зберігатися близько 3 днів.

Після приготування бісквіт завжди рекомендується відправити у холод на 6-12 годин. Цей час необхідний коржам, щоб дозріти. Якщо вам потрібно, щоб основа для торта полежала ще трохи, досить просто залишити її в холодильнику. При температурі від -2 до -4 ОС заготівля залишається свіжою до 5 діб.