Бланшування – це технологічний процес, коли креветки опускають у окріп на кілька хвилин, після чого вони піддаються «екстренному» сухому заморожуванню, не порушується консистенція креветок, Залишається натуральний, первозданний смак, колір, запах і зберігається щільна, пружна текстура продукту.

Розмір цих креветок складає 31-40 і є Premium класу з-за чудової якості та збереження всіх властивостей та мікроелементів при термічній обробці виконаної на найвищому рівні та передових технологій. Ці бланшировані, очищені креветки хороші в салатах, пасті або самі по собі як закуски.

Можна легко очистити від панцира бланшировані креветки, а потім поставити їх у морозилку або використовувати для приготування смачних страв. З бланшированих креветок можна приготувати ароматні креветки з білим вином та часником.