Він багатий вітамінами групи В, що знімають стрес (особливо незамінним В12), Е – благотворно впливає на шкіру, кровотворним залізом, зміцнюючим фтором, незамінним для серця калієм, необхідним для щитовидної залози йодом, а також фосфором, цинком і жирними ненасиченими. , 2018

Він допомагає виліковувати опіки, садна, негнійні рани. При застудних захворюваннях. Використовується на лікування хронічного бронхіту, тривалого сухого кашлю. Курдючним жиром можна, можливо лікувати застуду навіть у дітей.

Використовують для приготування чаю Смажені шматочки шкіри курдючного мішка подають як закуску перед їжею. Крім цього, курдючний жир використовується як природний консервант для зберігання м'яса у спекотному кліматі за відсутності холодильного обладнання.

Бараний курдюк – це об'ємне жирове відкладення, яке утворюється у барана в хвостовій області.ці тварини вирощуються за віковими традиціями, що виключають різні добавки для зростання та антибіотики.

  • Вітаміни "A", "B1", "E". …
  • Бета-каротин. …
  • Складні ефіри жирних кислот.

Mar 29, 2019