Можна, можливо використовувати оцет як заправка до салатів – у чистому вигляді чудово поєднується з фруктовими салатами, додасть пікантної нотки і в овочеві салати. Можна додавати його в заправку для салату замість звичайного їдальні. оцту, чудовий солодкуватий фруктовий смак лише додасть фарб у палітру.

Умови зберігання: зберігати у темному місці, у закритій оригінальній упаковці, при температурі від 5 до 30 градусів та відносній вологості повітря не більше 85%. Після розтину зберігати не більше 2 місяців при температурі від 2 до 6 градусів та відносній вологості повітря не більше 85%.

Він швидко допомагає позбутися мігрені, очищає організм після алкогольної інтоксикації. Оцет пригнічує розвиток хвороботворних бактерій. Тому легко справляється з легкими шлунково-кишковими розладами. Оцет допоможе позбутися підвищеної температури.