Його можна використовувати в різних гарячих стравах, салатах, супах, соусах, випічці (Цей сир добре піддається плавленню). Голландський сир, нащадок класичного голландського Едамера, твердий сир із солонуватим смаком, але його структура порівняно з Гаудою пластичніша і ніжніша.May 24, 2022

Голандський сир можна вживати як самостійний продукт, готувати із ним бутерброди, гарячі страви. У Голландії сир додають у закуски і їдять із джемом, гірчицею. Використовують цей продукт і для приготування соусів, різних супів, додають у салати та випічку.

Продукт чудово поєднується з горіхами та медом, добре плавиться, тому є популярним інгредієнтом для фондю, запечених страв. А бутерброд з чорним хлібом та скибочкою голландського сиру може стати смачним доповненням до сніданку або ситним перекушуванням.

Опис продукту Голландська ТМ Радість смакусир з виразним сирним смаком, легкою кислинкою та горіховими нотками. Структура сиру щільна, однорідна, з рідким вічком. Сир виготовлений зі свіжого молока, підходить для приготування холодних та гарячих страв.