Кукурудзяний крохмаль – самий ніжний. Його додають у тісто, якщо бісквіти потрібно зробити ніжнішими і менш сухими. Кукурудзяний крохмаль не містять глютен, тому їх активно використовують у дієтичному та лікувальному харчуванні.

Кукурудзяний крохмаль: користь для організму має жовчогінну дію; посилює стійкість імунітету; виводить шлаки та токсини; підвищує швидкість згортання крові.

Випічка з кукурудзяного крохмалю виходить ніжною, ароматною та розсипчастою, відрізняючись особливим смаком, красивим кольором та рум'яною скоринкою. З цього борошна виходять чудові кекси, запіканки, коржики, мафіни, оладки та млинці, і при цьому вироби позбавлені традиційного борошнистого присмаку.