Якщо ввести до складу інгредієнтів цей продукт, то котлети виходять дуже пишними. До того ж, картопля допомагає суттєво покращити смак м'яса.. Страва виходить соковитим. До речі, завдяки крохмалю, що входить до складу, такі котлети не розваляться під час смаження.Aug 30, 2021

1) Поліпшити смак котлет, фрикадельок та інших страв. Додаючи терту картоплю, вдасться зробити незвичайний смак. Картоплю попередньо потрібно подрібнити, щоб вона стала непомітною. 2) Для підтримки заданої форми.

Головна перевага манної крупи перед булочним виробом – певний вплив на фарш. Пропущене через м'ясорубку сире м'ясо стає одноріднішим. Крім того, під час приготування котлет манка набухає і вбирає в себе м'ясний сік, який зазвичай йде при термічній обробці.

Основні пропорції: на кілограм м'яса варто взяти 100-200 г сирого, або 200-300 г спасерованого цибулі і 200-300 г вимоченого у воді м'якуша білого хліба (без скоринок!)