Використовується для сервірування овочів із загальної страви. Має форму великої поглибленої ложки, від середини черпачка якої починаються 3 великі зубці.Aug 25, 2014
Обідня ложка (їдальня ложка) – подовжена кругла чашка. Використовується для харчування основних страв. Він може підібрати потрібну кількість рису, рагу чи карі. Він завжди з'єднаний вилкою (з чотирма зубцями) однакової довжини або десертним ножем.
Чайна ложка – Столовий прилад, що вміщає до 5 мілілітрів рідини. Використовується для розмішування цукру в чаї та вживання десертів. Спеціальною чайною ложкою з довгу ручку їдять морозиво.
Чайна – як відомо з назви, такий аксесуар потрібен для розмішування цукру у чаї. Може застосовуватись і як десертна. Розмір – 5 мл.