Зазвичай перед жаркою продукт обвалюють у суміші пшеничного борошна та спецій, щоб частування виглядало більш апетитно. Але мало хто знає, що є варіант краще. При цьому риба виходить з рум'яною скоринкою, а смакові якості ніяк не страждають. 01 Feb 2022

Кожен шматочок риби обваляйте добре в борошняній суміші, щоб вона була повністю покрита борошном. Завдяки такому борошнуванню риба при жарінні не приставатиме до сковороди і на ній утворюється апетитна хрумка скоринка.

НАВІЩО ЦЕ РОБИТИ? Обсмажування борошна підвищує її згущувальні властивості за рахунок того, що термообробка пригнічує активність певного ферменту. Страва, в якій використовується ру, ніколи не матиме специфічного присмаку сирої борошна – обсмажування надає борошно багатший і приємніший смак.

Що можна, можливо взяти замість борошна і сухарів З роллю рибної «оболонки» чудово впорається манна крупа. Продукт помітно покращить зовнішній вигляд страви: на рибі з'явиться апетитна золота скоринка. Крім того, манка надасть страві додаткового приємного смаку.