Зберігання міцного алкоголю у сильному холоді має переваги. Коли температура знижується, в'язкість (щільність) рідини зростає. Це означає, що коли пляшку горілки виймають із холодильника вона має найкращу текстуру. Горілка краще покриває порожнину рота, коли роблять ковток.17 Aug 2015

Оптимальне місце для тривалого зберігання розкритої пляшки. холодильник, в якому найбільш повно дотримується температурний режим та вологість. Горілка не може зберігатися у пластиковому посуді. Етиловий спирт має властивість вступати в хімічні реакції з довкіллям.

Роздруковану та закупорену пляшку можна, можливо зберігати в холодильнику, так як у холодильній камері буде дотримано всіх необхідних умов зберігання. Не тримайте алкоголь у дверцятах холодильника, щоб убезпечити його від перепаду температур.

Температура Найкраще подавати горілку охолодженою до 6-8 градусів. Багато хто воліє заморожувати горілку у морозильній камері до стану тягучості, але за такої температури вона абсолютно втрачає весь смак і запах. Не прийнято охолоджувати горілкукидаючи в неї кубики льоду.