І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м'ясну основу більш однорідною. Таким чином, крохмаль можна застосовувати замість більш звичних інгредієнтів для зв'язування фаршу.Oct 25, 2021

Крохмаль, подібно до цементу, служить сполучною компонентом для всіх інгредієнтів в котлетах та «забирає» зайву вологу. Він часто використовується замість яєць. Підходить як для тюфтель, які будуть готуватися в мультиварці та духовці, так і для котлеток на сковороді.

Обвалювати котлети можна і в крохмалі. Підходять для панірування кунжут та лляне насіння. Манка і будь-які пластівці як панування навіть покращать смак страви. Варіант для нелінивих – терта картопля, запечена в духовці.

Головна перевага крохмалю – Здатність формувати апетитну хрустку скоринку на м'ясі. Вона вийде особливо хрумкою, якщо м'ясо, замариноване в розчині з крохмалюобсмажити на сковороді.