Вершки жирністю 20% називають кавовими, тому що зазвичай саме їх додають у каву, чай, какао. Але можна пити їх як самостійний напій. Такі вершки підходять для кремів, вершкових заправок, підлив та соусів. У них можна запікати продукти, додавати до салатів, робити на їх основі супи-пюре.

Вершки жирністю 20% ще нестабільні для утворення пишного вершкового крему, зате чудово підійдуть для крем-супів, жульєн, самостійних заливок для пирогів або приготування паштетів.

Як це використовувати Вершки жирністю 20% ідеально підходять для приготування супів-пюре, вершкових соусів, підливок. Можна додавати їх і до кави. Збити такі вершки непросто, але можливо, тому за бажання з них можна приготувати крем для десерту.

Чим вище відсоток молочного жиру, тим легше надати форму та отримати повітряний крем. Легкі вершки містять 20% жирності. Ці вершки все ж таки недостатньо густі, щоб збивати їх самостійно. Крем з вершків 20 % може бути не таким стабільним та повітряним.