Баобаб має протизапальні, жарознижувальні, знеболювальні, протимікробні, противірусні та протидіарейні властивості; крім того, його можна використовувати навіть як протиотруту від отруєння.

З кори баобаба виготовляють грубе, міцне волокно, що йде на виготовлення рибальських мереж, мотузок, циновок та тканин.

за смаку вона нагадує кислу диню з імбирними та кокосовими нотами. Змішуючи її з молоком чи водою, місцеві жителі роблять лимонад. Насіння баобаба їдять сирими.

Як вживати порошок баобабу:

  1. Як напій після тренування розмішайте столову ложку порошку баобабу у склянці води, щоб заповнити електроліти, втрачені під час тренування.
  2. Додайте столову ложку до свого улюбленого рецепту смузі, щоб отримати додатковий заряд поживних речовин.