Мізки спочатку вимочують у трохи теплій воді (близько 2-х годин), щоб видалити залишок крові, а потім бланшують в окропі та обдають холодною водою.Feb 28, 2013

Мізки яловичі містять вітаміни PP, B1, B2, E, а також кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, залізо та йод.

Мізки – м'якотний субпродукт переробки великої та дрібної рогатої худоби та свиней. У їжу йдуть мізки свиней, білок, коней, корів, мавп, курей та кіз. У багатьох культурах різні види мізків вважаються делікатесом.

Смак у мізків виражений слабо. Тому відварювати їх краще у міцному, насиченому курячому бульйоні. Інакше вони виходять прісними. Відваривши, мізки можна нарізати скибочками, вмочити в кляр і швидко обсмажити у фритюрі.