Вся справа в ретинолі та антиоксидантах, яких у черешні хоч греблю гати. При регулярному вживанні вони прискорюють процеси регенерації, сприяють продовженню молодості, а також запобігають появі висипів завдяки своєчасному виведенню шлаків та токсинів..Jun 9, 2021
Черешня багата вітамінами С, А, К, клітковиною, калієм, магнієм та кальцієм. Завдяки антиоксидантам у складі вона знижує ризик розвитку запалень та серцевих захворювань. Клітковина позитивно впливає на систему травлення, а також забезпечує почуття ситості.
Важливо знати міру. Протягом дня, за словами Соломатиної, допускається з'їдати по три жменьки ягід. Так можна, можливо отримати тільки користь від черешні.
«Солодкі сорти протипоказані при діабеті. Яскраво забарвлені плоди не варто вживати тим, хто страждає на алергію… Крім того, її не можна їсти при гастриті гострого типу з підвищеною кислотністю», – йдеться у повідомленні.