Причини є ікру щодня завдяки високому змісту в ікри вітамінів підвищується імунітет магній і залізо у складі ікринок дбають про серце та судини поліненасичені омега-кислоти є гарною профілактикою різних захворювань вітамін А покращує зір
Ікра не рекомендується тим, у кого є хвороби печінки та підвищений рівень холестерину. Через великий вміст солі з обережністю варто вживати людям, у яких є проблеми з нирками та сечокам'яна хвороба.
Фахівець зазначив, що у день без шкоди здоров'ю можна їсти не більше 2-3 чайних ложок. У червоній ікри є та багато корисних речовин: фолієва кислота, йод, фосфор, калій, залізо, кальцій, поліненасичені жирні кислоти. Детальніше про ікри та її властивості читайте тут.