Щоб уникнути утворення великого шару льоду та підтримувати енергоспоживання на низькому рівні, морозильну камеру рекомендується. розморожувати один чи двічі на рік. Можливо що розморожування потрібно проводити частіше, якщо у приміщенні підвищений рівень вологості.
Якщо холодильник довго не розморожуватиОдного разу, відкривши його дверцята, можна побачити скупчення льоду в морозильній камері. Незалежно від того, який у вас агрегат – старий холодильник або щось сучасне, його необхідно розморожувати та мити.
12:00 Як правило, процес займає від 3 до 12 годин. Можна запланувати процедуру на ніч, щоб із самого ранку закінчити необхідні клінінгові заходи. Якщо шар льоду великий, а пристрій старий, на розморожування може піти близько доби. Тривалість розморожування також залежить від температури у приміщенні.