Намагайтеся не перетравлювати печінку, інакше вона буде твердою.Mar 12, 2019

Куряча печінка протипоказана людям із хронічними захворюваннями нирок. У ній багато білка, який може спричинити навантаження органу та подальші порушення його структури. Заборонено дітям віком до трьох років. Куряча печінка може завдати шкоди людям з виразкою шлунка, гастритом та панкреатитом.

Куряча печінка – Чудовий інгредієнт для салату чи паштету. Готується вона швидко, а попередньої підготовки практично не потребує. Час, за який куряча печінка вариться до повної готовності, становить 15 хвилин із моменту закипання.

Під час приготування печінки перевіряйте її готовність натисканням пальця на м'якоть печінки. Вона не має бути твердою. Печінка повинна трохи проминатися всередину, але бути трохи щільніше, ніж у сирому вигляді. Обов'язково спробуйте перед смаженням натиснути пальцем на печінку, щоб відчути, яка вона.