Користь яєчного білка для спортсменів Це природна криниця амінокислот. У ньому міститься валін, лейцин, ізолейцин. При цьому пропорції корисних речовин ідеальні для набору м'язової масиЯк сама природа спеціально придумала цей продукт для спортсменів.

Як вже зазначалося, багато спортсмени віддають перевагу пити сирі яйця. Але краще все ж таки їх варити або смажити: так краще засвоюється білок, необхідний для росту м'язів, і шанс отримати «бонус» у вигляді сальмонельозу мінімізується.

Головна небезпека у використанні сирих яєць – ризик захворіти на інфекційне захворювання. Вони характеризуються появою неприємних симптомів з боку шлунково-кишкового тракту — нудоти, блювання підвищення температури тіла.

Нічого поганого в сирих яйцях немає, вони також поступово переваряться і ви отримаєте порцію корисного білка. Але з погляду поживної цінності немає жодних чарівних переваг від сирих яєць. Яєчний білок це дієтичний дуже цінний і поживний білок для м'язів, в якому немає нічого зайвого.