Кардамон Ця пряність входить практично у всі композиції спецій для випікання. Основна функція кардамону – надати виробу незвичайного аромату. Спеція незамінна у випіканні кексів, бісквітів, слоєному тесті, в кавовому торті.Oct 31, 2016

Кардамоном ароматизують тісто для печива, пряників, пряників, кексів, марципанів, тістечок, рулетів, тортів, пирогів та багатьох хлібобулочних виробів (хліба, батонів, булочок, сухих хлібців та ін.). Незамінний він у кремах та начинках для кондитерських виробів, особливо з додаванням кави.

Кардамон одночасно пекучий і ніжний, різкий і м'який, а нотки евкаліпта та камфори надають йому пікантний освіжаючий. смак.

Кардамон належить до однієї з найвишуканіших прянощів. Основна сфера його застосування – ароматизація борошняних кондитерських виробів – кексів, печива, пряників – і особливо, ароматизація кондитерських начинок у рулетах, листковому тесті та у виробах з додаванням кави (наприклад, кавовий торт).