Сир зі сметаною можна їсти з цукром або іншими солодкими добавками, наприклад, фруктами (свіжими або замороженими), медом, солодким сиропом, та й з чим завгодно! Приємний бонус – у сметані, як і в сирі, міститься безліч корисних речовин. Виходить простий, смачний та корисний десерт!

У виробництві натурального сиру можна використовувати лише свіже молоко, закваску, сичужні ферменти та хлористий кальцій. У зерняний сир також додають вершки та сіль. Сир, який містить рослинні жири, стабілізатори, ароматизатори, покращувачі смаку, – це вже сирний продукт.

Як відомо, сир продукт, багатий білком, а білок довго засвоюєтьсятому сир чудово підходить для сніданку. Снідавши сиром, ви не відчуватимете голод протягом кількох годин (казеїн відноситься до складно засвоюваних білків і на його перетравлення може піти від 4 до 6 годин).