Чим закушувати ель? Насамперед, прекрасною закускою стане м'ясо у будь-якому вигляді. Приготовлене на грилі, смажене, прикопчене. Ковбаски Снеки Фуршетні, Суджук, варено-копчені Свіні Вушка, сушене м'ясо

Із простого: ідеально поєднується з м'якими сирами, типу, фети, козячим сиром, а також із салатами із цитрусовою заправкою. Загалом варто підбирати до такого елю легкі страви. З контрастного: страва севича. Це латиноамериканська страва, яка представляє собою дрібнонарізану мариновану в соку лайма рибу.

Як треба пити ель У деяких пабах ексклюзивні сорти елю наливають дуже довго – на заповнення класичного келиха йде до 6-7 хвилин. При наповненні келих також рекомендують тримати під кутом 45 градусів і повільно лити ель на його стінках. Температура подачі елю – 6-12 градусів, як у пива.

Які закуски краще підходять до темному пиву

  • страви, приправлені карі, іншими пряними спеціями;
  • різні ковбаски – мисливські, баварські та інші у поєднанні з гострими соусами, наприклад, на основі хрону, маринованих огірків, перцю чилі;
  • салати з оригінальними заправками – на основі цитрусових соку;