Склад та корисні властивості норі Норі відносяться до групи червоних водоростей. Це чудове джерело цінних інгредієнтів. Містять практично всі мінерали, що містяться в морській воді. У них багато легкозасвоюваного білка, заліза, йоду, цинку, марганцю, фосфору, міді та клітковини, а також вітамінів групи А, В та вітамін С.26 Apr 2021

Користь листя норі пов'язана і з великим вмістом фосфору, кальцію, аскорбінової кислоти, омега-3 жирних кислот та вітаміну А. Ці елементи позитивно впливають на кісткову тканину, покращують обмін речовин та мозкову діяльність, зміцнюють імунітет та серцево-судинну систему.

Водорості норі є екзотикою нашій країні. Тому пробувати продукт вперше слід з обережністю. Краще починати з малих об'ємів та уважно спостерігати за реакцією організму.

Незважаючи на те, що водорості норі використовують переважно для приготування ролів та суші, цим їх можливості не обмежуються. Ви маєте право самі вирішувати куди і в якій кількості додавати норі. Зрештою, їх можна їсти сириминаприклад, з вершковим сиром або соусом.