М'ясо лангустинів джерело білків, жирів та цілого переліку корисних елементів – йоду, цинку, магнію, заліза, фосфору, селену та міді. Така комбінація елементів зберігає здоров'я шкіри та волосся, покращує зір, зміцнює кістки. Ці елементи відповідальні за кращий обмін речовин, а також за ефективну роботу мозку.

М'ясо лангустину корисне і поживне, містить у собі вітаміни (РР, групи В, А, С), мінеральні речовини (цинк, селен, марганець, мідь, залізо, фосфор, натрій, магній, калій, кальцій), білок, що легко засвоюється, жири.

Як правильно є лангустини Найбільш поживними та м'ясними частинами морепродукту є хвіст та черево. У ресторанах, які готують морепродукти, вони подаються обробленими та очищеними. Також за допомогою вилочки можна витягти м'ясо з панцира, а щипцями розколоти ноги, щоб висмоктати м'ясо.

Основна їх відмінність – наявність у лангустина тонких довгих клешнів, які у креветки відсутні. Хвіст королівського омара ширший і приблизно однаковий по всій довжині. Якби не клешні, лангустин був би схожий на велику креветку. М'ясо креветок і лангустинів мало відрізняється за смаком.