Риб'ячий жир благотворно впливає на розвиток серцево-судинної системи, допомагає при діабетах, ожиріннях та гіпертоніях. Також риб'ячий жир застосовують з метою профілактики запобігання рахіту. А от рибний жир може бути і харчовим, і технічним – який застосовується як в автомобілебудуванні, так і в косметології. 13 Авг.

За правилами російської мови ми маємо говорити «риб'ячий». Ми, як виробники, виділяємо два види жирів, залежно від сировини, з якої вони отримані, – з печінки або з тушки риб.

Ми вже з'ясували, що збалансований раціон має включати жирну морську рибу. При цьому слід обирати ті продукти, які при максимальній кількості Омега3 містять мінімальну кількість ртуті. Насамперед вчені виділяють оселедець, лососеві (це кета, нерка, чавича, кижуч, сьомга), скумбрію та сардини.

Риб'ячий жир – Це продукт, що отримується з морської риби. Омега3 – Це група кислот, що входить до складу різних продуктів. Це означає, що риб'ячий жир – одне з джерел ПНЖК. Останні у вигляді капсул є чистою корисною речовиною без додаткових вітамінів і мінералів.