Чим здивувати гостей за святковим столом – 3 варіанти меню

  1. Овочеві канапе (моцарела з томатами чері, оливки та маслини з сиром фета, грецьке канапе)
  2. Гуакамоле на тості з житнього хліба чи сирно-крабові кульки на крекері
  3. Сирна тарілка або асорті сирів з медом та горіхами
  4. Баклажанові рулетики з горіховою начинкою

Найбільш популярні закуски під горілку

  • Огірочки (солоні, мариновані, консервовані) Більшість опитаних як закуски використовують огірочки – солоні, консервовані чи мариновані. …
  • Оселедець з цибулею та зеленню.
  • Сало …
  • Мариновані та консервовані овочі, асорті.
  • Картопля …
  • Холодець …
  • Гриби …
  • Салати

на святковий стіл обов'язково повинно бути основна гаряча страва з м'яса або риби.Якими стравами можна накрити фуршетний стіл:

  • канапе з м'ясом, сиром та овочами;
  • тарталетки з різними начинками;
  • м'ясне асорті;
  • асорті з рибою та морепродуктами;
  • роли, суші;
  • тости у клярі;
  • міні-піца;
  • снеки;