Універсальними добавками при варінні стає перець-горошок, кріп, у деяких випадках використовується лавровий лист. Після того як вода буде зціджена, можна додати вершкове масло, тертий часник, сметану, зелень і навіть трохи соєвого соусу.
В обов'язковому порядку додається сіль. на 1 літр води засипається 1 чайна ложка кухонної солі під час кипіння. Також смак і аромат продукту дозволять поліпшити лаврові листи (1-2 листки на 1 літр), чорний перець (3-4 горошини на 1 літр), цибулю (нарізану та подрібнену).
Додайте в воду 1 ст. л. рослинної олії, щоб пельмені не склеїлися. Залежно від розмірів виробів варіть пельмені 8-12 хвилин.
сіль, часник, томати, коріандр, дріжджовий екстракт, куркума, запашний перець, лавровий лист, перець чилі, кріп, петрушка.