Що можна додати до кави?

  • Класика – молоко і вершки Капучино та латте – мабуть, найніжніші та наймолочніші напої у світі кава. …
  • Сіль і Цукор А ви знали, що цукор додають у кава не тільки, щоб надати напою солодощі? …
  • Шоколад і Какао.
  • Перець – для аматорів гострого …
  • Кардамон …
  • Кориця …
  • Гвоздика …
  • Мускатний горіх

У кава можна додати какао-порошок, шоколадну стружку чи шоколадний сироп. Змінити звичний смак кави може сіль. Традиційно сіль додають у кава у східних та африканських країнах, наприклад в Ефіопії. Сіль нейтралізує гіркий присмак в кава і допомагає глибше розкрити його смак.

Існує безліч варіантів добавок до кава, здатних гармонійно доповнити та покращити смакові якості напою.

  • Цукор, цукрова пудра, замінники цукру.
  • Молоко чи вершки.
  • Шоколад (білий, молочний, чорний).
  • Ягоди, фрукти, горіхи.
  • Спеції …
  • Сиропи, коньяк, віскі, ром