Що можна додати до кави?
- Класика – молоко і вершки Капучино та латте – мабуть, найніжніші та наймолочніші напої у світі кава. …
- Сіль і Цукор А ви знали, що цукор додають у кава не тільки, щоб надати напою солодощі? …
- Шоколад і Какао.
- Перець – для аматорів гострого …
- Кардамон …
- Кориця …
- Гвоздика …
- Мускатний горіх
У кава можна додати какао-порошок, шоколадну стружку чи шоколадний сироп. Змінити звичний смак кави може сіль. Традиційно сіль додають у кава у східних та африканських країнах, наприклад в Ефіопії. Сіль нейтралізує гіркий присмак в кава і допомагає глибше розкрити його смак.
Існує безліч варіантів добавок до кава, здатних гармонійно доповнити та покращити смакові якості напою.
- Цукор, цукрова пудра, замінники цукру.
- Молоко чи вершки.
- Шоколад (білий, молочний, чорний).
- Ягоди, фрукти, горіхи.
- Спеції …
- Сиропи, коньяк, віскі, ром