У пароконвектоматі можна, можливо готувати перші страви, овочі, м'ясо, рибу, хліб та солодощі.Суп із запеченої риби

  • Прогріти камеру до 230°C.
  • Перший етап. …
  • Для приготування страви рекомендується використовувати деко GN 1/1 INOX заввишки 40 мм.

Пароконвектомат: приготування страв Завдяки цьому конвекційна піч може розігрівати заморожене м'ясо, рибу, овочі. Вона гасить, запікає, обсмажує, готує на пару. Температури приготування в пароконвектоматі можуть коливатися від 30 до 250 градусів.

Основна відмінність пароконвектомата від конвекційної печі – Універсальність. Його можна застосовувати практично у всіх випадках – для приготування будь-яких страв, виконання будь-яких завдань. З конвекційною піччю такий підхід не працює.