Смажена капуста зустрічається у багатьох стравах. овочевих рагу, солянках, пирігах, пиріжках, млинцях і т. д. Всі ці страви відрізняються простотою приготування, бюджетним складом, ситністю та відмінним смаком – саме в цьому секрет їхньої популярності.
10 страв з капусти, які точно варто спробувати
- Рагу з капустою, яловичиною та полбою thekitchn.com. …
- Запечена капуста з беконом.
- Легкий суп з капустою та сумішшю овочів.
- Ліниві голубці …
- Густий суп з капустою, рисом та яловичиною.
- Паста з капустою, картоплею та сиром.
- Тушкована капуста по-індійськи.
- Тушкована капуста у вині
Смажена білокачанна капуста не втрачає властивостей свіжого овочів і містить мінеральні речовини: сіркою, фосфором, кальцієм, калієм, залізом, цинком, марганцем. Крім цього, вона багата на вітаміни С і U, вітаміни групи В і РР, а також пантотенову та фолієву кислоти.
Що можна приготувати з качана капусти: 5 страв для економної господині.
- Щи зі свининою
- Капустяний салат з огірками, зірою та кунжутом
- Капустяний пиріг із зеленню на сметані
- Ледачі голубці з фаршем та рисом
- Рагу з капусти з картоплею та м'ясними залишками
Apr 6, 2020