Смажена капуста зустрічається у багатьох стравах. овочевих рагу, солянках, пирігах, пиріжках, млинцях і т. д. Всі ці страви відрізняються простотою приготування, бюджетним складом, ситністю та відмінним смаком – саме в цьому секрет їхньої популярності.

10 страв з капусти, які точно варто спробувати

  • Рагу з капустою, яловичиною та полбою thekitchn.com. …
  • Запечена капуста з беконом.
  • Легкий суп з капустою та сумішшю овочів.
  • Ліниві голубці …
  • Густий суп з капустою, рисом та яловичиною.
  • Паста з капустою, картоплею та сиром.
  • Тушкована капуста по-індійськи.
  • Тушкована капуста у вині

Смажена білокачанна капуста не втрачає властивостей свіжого овочів і містить мінеральні речовини: сіркою, фосфором, кальцієм, калієм, залізом, цинком, марганцем. Крім цього, вона багата на вітаміни С і U, вітаміни групи В і РР, а також пантотенову та фолієву кислоти.

Що можна приготувати з качана капусти: 5 страв для економної господині.

  1. Щи зі свининою
  2. Капустяний салат з огірками, зірою та кунжутом
  3. Капустяний пиріг із зеленню на сметані
  4. Ледачі голубці з фаршем та рисом
  5. Рагу з капусти з картоплею та м'ясними залишками

Apr 6, 2020