Електрична м'ясорубка тепер не тільки здатна перетворити м'ясо на фарш, але й допоможе приготувати домашню ковбасу, різноманітні пюре, густі соуси, рівно і красиво нашаткувати овочі або фрукти для салату, виліпити з тіста фігурні печива, натерти сир, подрібнити лід для коктейлів або горіхи, швидко віджати сік із …
Що можна робити на електричній м'ясорубці?
- Виготовлення м'ясного фаршу Класичний варіант, заради якого взагалі купується техніка. …
- Шинкування овочів.
- Приготування соків та фрешів.
- Саморобні ковбаси за допомогою електром'ясорубки …
- Приготування тіста.
- Електром'ясорубка для м'яких овочів та фруктів
М'ясорубка — механічний або електромеханічний пристрій для виготовлення м'ясного фаршу та подрібнення інших видів продуктів. Також використовується для виготовлення локшини, спагетті, печива, соку з м'яких фруктів та овочів.