Електрична м'ясорубка тепер не тільки здатна перетворити м'ясо на фарш, але й допоможе приготувати домашню ковбасу, різноманітні пюре, густі соуси, рівно і красиво нашаткувати овочі або фрукти для салату, виліпити з тіста фігурні печива, натерти сир, подрібнити лід для коктейлів або горіхи, швидко віджати сік із …

Що можна робити на електричній м'ясорубці?

  • Виготовлення м'ясного фаршу Класичний варіант, заради якого взагалі купується техніка. …
  • Шинкування овочів.
  • Приготування соків та фрешів.
  • Саморобні ковбаси за допомогою електром'ясорубки
  • Приготування тіста.
  • Електром'ясорубка для м'яких овочів та фруктів

М'ясорубка — механічний або електромеханічний пристрій для виготовлення м'ясного фаршу та подрібнення інших видів продуктів. Також використовується для виготовлення локшини, спагетті, печива, соку з м'яких фруктів та овочів.