Блендер стаціонарного типу оптимально підходить для приготування рідких страв – супів, смузі, мусів, соусів, підливок. Крім цього, зрозуміло, в ньому можна подрібнювати й інші інгредієнти – наприклад, м'ясо для котлет, овочі для пюре, сир для запіканки або горіхи для випічки.

Стаціонарний блендер також служить для подрібнення та збивання. Однак його не доведеться тримати в руках під час роботи, чого не скажеш про занурювальний вигляд. Завдяки стійкій конструкції з глибокої чаші на корпусі, як у HR3556/00, їм можна робити більший об'єм різних страв.

Інакше все нанівець: продукти, які не можна заважати блендером

  • Картопляне пюре Блендер руйнує структуру картоплі, у ході чого виділяється крохмаль і пюре стає в'язким, клейким та кам'яним. …
  • Гарячі рідини.
  • Заморожені продукти …
  • Сухофрукти.
  • Жорсткі спеції.
  • Кавові зерна

Як можна використовувати занурювальний блендер? В принципі, як завгодно. Він здатний подрібнити м'ясо та птицю, сир, рибу, тверді овочі та фрукти. Підходить для приготування фаршу (м'ясного та овочевого), смузі, пюрешок.