Ми пропонуємо використовувати сковороду-гриль у новій якості – для приготування ніжних, м'яких віденських вафель. На сковороді-гриль вафлі виходять не такими товстими і пишними, як в електровафельниці, але на смак їх абсолютно не відрізниш від класичного десерту – тісто виходить настільки ж легким і повітряним.

Викладаємо суміш невеликими порціями, як на сковорідку, закриваємо вафельницю і через 4-5 хвилин готові рум'яні оладки оригінальної форми. Закуска, сніданок чи гарнір. Вафельницю можна використовувати як гриль.

Тісто схоже на американські вафліале в ньому використовується маргарин замість олії.

  • Голландські вафлі
  • Польські вафлі
  • Гонконзькі вафлі
  • Бельгійські вафлі в електровафельниці
  • Неаполітанські вафлі з начинкою із джему
  • Домашні Льєзькі вафлі
  • Італійські піццеллі

Віденські вафлі На відміну від тих же бельгійських, щільних і хрустких, що нагадують печиво, віденські виходять м'якими, повітряними та об'ємними. У тісто для віденських вафельЯк правило, додається молоко, воно більш рідке, а для бельгійських тісто виходить густим.