Віскі відмінно поєднується з морепродуктами, сиром, копченим та смаженим м'ясом, десертами. Легші віскі краще підходять для копченого лосося та суші. У той час як середньотіла віскі поєднується з копченою рибою, наприклад, скумбріей.

м'які сорти віскі краще закушувати копченою рибою – сьомгою, лососем, фореллю; для віскі з яскраво вираженим трав'яним ароматом, такого як Ballantines або Jameson, підходить будь-яка страва з морепродуктів – устриць, мідій, креветок, а також салати на їх основі, коктейлі з гребінців.

Яка закуска підійде до віскі з колою Саме громадян цієї держави мають особливе ставлення до алкоголю. Як закуску можна використовувати морозиво, шоколад, різні десерти та фрукти (яблука, груші, дині, банани).

Чим крім коли розбавляють віскі. 5 найпопулярніших варіантів⁠⁠

  • Спірне поєднання, що викликає захоплення в одних і блювотні позиви в інших. …
  • Вермут Підходять червоні та білі види вермуту, наприклад, мартіні б'янко або росо. …
  • Сік змішуючи віскі з соком можна досягти незвичайного смаку. …
  • Вода …
  • Чай та кава

1 Sept 2019