М'якуш кокоса можна вживати у свіжому вигляді чи сушеному. З неї також виготовляють кокосове молоко та масло, яке користується великою популярністю у косметології. До речі, кокосове молоко – це не рідина, що знаходиться всередині. кокоса. Кокосове молоко одержують при подрібненні м'якоті кокосу з водою.
Свіжа м'якоть кокосу у сирому вигляді особливо смачна як снек. Її також можна, можливо натерти на тертці і додавати до фруктових салатів, десертів або ситних страв. Співвідношення омега-6 та омега-3 жирних кислот загалом не повинно перевищувати 5:1.
10 корисних продуктів з кокоса
- Кокосове молоко Це ніжне молоко отримують з м'якоті стиглого кокоса. …
- Кокосове борошно.
- Кокосовий цукор.
- Кокосовий сироп.
- Кокосовий оцет.
- Кокосова паста.
- Кокосові чіпси.
- Кокосове масло